Het speculaas seizoen is weer begonnen, van: Gevulde speculaas koeken, speculaas cakes, speculaaskoekjes met of zonder amandelschaafsel of toch liever pepernoten? De pepernoot "kruidnoten" maken we zowel vegan als traditioneel. Als met basisgrondstoffen; Spelltbloem, boter ect. En natuurlijk ook Speculaaskruiden. Wat zit er precies in onze speculaaskruiden: Kaneel, kruidnagel, nootmuskaat,witte peper, anijszaad, koriander.
Liever zelf pepernoten bakken? Kijk dan voor het recept op https://www.grainlabs.nl/recept/spelt-pepernoten/.
130240
Speculaas Knapkoeken met en zonder amandelschaafsel. Ingrediënten deeg: speltbloem, bruine basterdsuiker, boter, melk, ei, speculaaskruiden, citroenrasp, bakpoeder, aardappelzetmeel en zout. Decoratie: amandelschaafsel
130241
Ingrediënten: speltbloem, bruine basterdsuiker, roomboter, melk, speculaaskruiden, citroenrasp, aardappelzetmeel en bakpoeder. (natriumbicarbonaat) Allergenen: Speltgluten, Lactose
130605
Deze reep is gemaakt van tweede kans appels. Door appels een nieuwe waarde te bieden in een hoogwaardig product, wordt bijgedragen aan circulariteit. Deze reep is ontwikkeld in samenwerking met Team Jumbo-Visma.