Zoek
Filters
Close

Bake Off broden

Spelt Bake Off Broden

Al onze broden worden gemaakt op basis van 100% Kollenberger Spelt. 
U kunt de broden het beste bewaren in de vriezer. Let op: Bake-Off broden kunnen nooit vooraf worden gesneden.

Werkwijze voor Bake Off

  • Ontdooien en dan op de bakplaat leggen. Ietsje nat spuiten.

  • Afbakken 180°C, baktijd ca. 5 minuten eventueel langer.

 

Wij verzenden geen halve gesneden broden i.v.m. de kwaliteit van de broden.
Houd bij een grote bestelling van desembroden rekening met ca. 24 uur bereidingstijd van deeg tot brood.
Om de kwaliteit en malsheid van het brood te bewaken adviseren wij het brood ongesneden te bestellen.

Tonen per pagina

Bake Off Baguette

1010801
€1,60

Bake Off Desem Gerst Speltbrood

1010604
LET OP: op zondag maken onze bakkers dit brood niet.
€3,05

Bake Off Desem Quinoa Haver Speltbrood

1010607
LET OP: op zondag maken onze bakkers dit brood niet.
€3,60

Bake Off Desem Spelt Wit

1010701
€3,05

Bake Off Desem Gries

1010601
€3,05

Bake Off Desem Tritordeum wit

1010606
Tritordeum is een nieuwe graansoort een natuurlijke kruising tussen durum (Triticum durum) en wilde gerst (Hordeum chilense) met de karakteristiek van beide ouders. LET OP: op zondag maken onze bakkers dit brood niet.
€3,05

Bake Off Desem Tritordeum volkoren

1010605
Tritordeum is een nieuwe graansoort een natuurlijke kruising tussen durum (Triticum durum) en wilde gerst (Hordeum chilense) met de karakteristiek van beide ouders. LET OP: op zondag maken onze bakkers dit brood niet.
€3,05