Zoek
Filters

Bake Off broden

Spelt Bake Off Broden

Al onze broden worden gemaakt op basis van 100% Kollenberger Spelt. 
U kunt de broden het beste bewaren in de vriezer. Let op: Bake-Off broden kunnen nooit vooraf worden gesneden.

Werkwijze voor Bake Off

  • Ontdooien en dan op de bakplaat leggen. Ietsje nat spuiten.

  • Afbakken 180°C, baktijd ca. 5 minuten eventueel langer.

 

Wij verzenden geen halve gesneden broden i.v.m. de kwaliteit van de broden.
Houd bij een grote bestelling van desembroden rekening met ca. 24 uur bereidingstijd van deeg tot brood.
Om de kwaliteit en malsheid van het brood te bewaken adviseren wij het brood ongesneden te bestellen.

Tonen per pagina

Bake Off Baguette

1100801
€1,55

Bake Off Landbrood Bruin

1100702
€3,05

Bake off Desem Landbrood Tritordeum wit

1100606
Tritordeum Spaans meel; een alternatief voor tarwe Tritordeum (Spaans Meel) is een nieuwe graansoort een natuurlijke kruising tussen durum (Triticum durum) en wilde gerst (Hordeum chilense) met de karakteristiek van beide ouders.
€3,05

Bake off Desem Landbrood Tritordeum volkoren

1100605
Ingrediënten: Tritordeummeel, water, desem van Tritordeum, olijfolie en zout.
€3,05